Köpvillkor

Priser & moms

Alla priser är angivna i svenska kronor och inklusive 25% moms.

Betalsätt

I samarbete med Payson AB (org. nr. 556646-2858) och betaltjänsten Payson Checkout2.0. Du som konsument får därmed välja att få hem varan och i efterhand betala mot faktura eller delbetalning, alternativt att betala ordern direkt med kort, internetbank eller via ett SMS. För mer information om separata villkor för köp via betaltjänsten Payson Checkout2.0 hänvisas du som konsument till, http://www.payson.se.

Om PaysonFaktura

Vi erbjuder betalsättet ”PaysonFaktura” i samarbete med Payson AB.

Betalningsvillkor är 14 dagar och för att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 180 kr tillkommer. Paysonförbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverensoch ompröva beställarens kreditvärdighet.

Information om ångerrätt

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätt är det Du som står för returkostnaden.

Information om pantsättning

Vid betalning med PaysonFaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924.

Fraktkostnad & leveranstid

Our Padel Story AB erbjuder leverans med Postnord till ombud. Normal leveranstid är 2-4 dagar från det att beställningen läggs. Endast lagerförda varor är möjliga att beställa. Vid beställning utanför Sverige ta direkt kontakt med oss, sales@ourpadelstory.se så skräddarsyr vi en lösning, oberoende om du är konsument eller företag.

Ångerrätt

Enligt lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler har du som konsument (gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att du skall kunna nyttja din ångerrätt måste du returnera varan oanvänd i ett oskadat skick. Vi återbetalar alltid senast inom 30 dagar enligt lag.

Ångrat köp skall meddelas via mail, sales@ourpadelstory.se där ordernummer skall anges. När varan är returnerad via Postnord till Our Padel Story AB och vi säkerhetsställt att varan är i ett oskadat skick samt inte är använd kommer återbetalning ske.

Du som konsument står för returfrakten och måste vid förfrågan kunna bevisa att du skickat varan åter, så be alltid om ett kvitto från Postnord.

Returadress:
Our Padel Story AB (org. nr. 559148-0230)
Amiralsgatan 20
211 55 MALMÖ

Ej uthämtat paket

Om du som konsument inte hämtar upp ditt paket hos Postnords ombud måste Our Padel Story AB tyvärr debitera en avgift på 300kr för de extra fraktavgifter som uppkommer vid returfrakt. Observera att du som konsument måste hämta ut ditt paket för att kunna nyttja ångerrätten.

Transportskador

Kontrollera alltid varan för att säkerställa att varan är rätt och felfri vid leverans. Vid skada på paket skall detta anmälas omgående till Postombudet där varan blivit hämtad samt till sales@ourpadelstory.se inom 7 dagar efter att varan hämtats ut, ordernummer samt orsak till reklamation skall anges i mailet.

GDPR

25 maj 2018 träder ny dataskyddsförordning i kraft inom EU. Därmed vill vi på Our Padel Story AB upplysa dig som konsument och företag om att vi endast sparar personuppgifter för att uppfylla ”avtal med kunden” vid beställning samt för att uppfylla rådande Svensk redovisning- och bokföringslag för aktiebolag, därmed skyddas och sparas personuppgifter inte längre än nödvändigt.